Everglades EVCK033 Gas-Elektro Fornuis

Everglades EVCK033 Gas-Elektro Fornuis


Merk:Everglades
Model: EVCK033

KORTE BESCHRIJVING

Dit 50 cm brede multifunctie fornuis van Everglades met vier ovenfuncties en is dankzij zijn smalle breedtemaat geschikt voor in een kleine keuken. Het fornuis heeft 4 pitten variërend van 1.000 - 2900 watt. Verder zijn de geëmailleerde pannendragers...
€ 349,00

Dit 50 cm brede multifunctie fornuis van Everglades met vier ovenfuncties en is dankzij zijn smalle breedtemaat geschikt voor in een kleine keuken. Het fornuis heeft 4 pitten variërend van 1.000 - 2900 watt. Verder zijn de geëmailleerde pannendragers een stevige ondersteuning van uw pannen. Op de branders van de deze EVCK033 zit een thermokoppelbeveiliging. Wanneer er geen vlam is komt er ook geen gas uit de branders.

  • Gasfornuis met elektrische oven
  • Thermokoppel gasbeveiliging
  • 4 ovenfuncties
  • 50 cm breed
  • Oveninhoud: 48 liter

EVERGLADES MULTIFUNCTIE FORNUIS

Dit 50 cm compacte RVS Everglades gasfornuis is voorzien van branders met aluminium branderdeksels. Door verschillende groottes van kookpitten heeft u altijd de perfecte brander voor het bereiden van uw maaltijd. De branders variëren tussen de 1.000 - 2900 watt. Dit Everglades fornuis is voorzien van een plaatstalen afdekdeksel.

3 VERSCHILLENDE OVENFUNCTIES

Deze oven heeft vier verschillende functies, waaronder tegelijk boven- en onderwarmte,  onderwarmte,  bovenwarmte of grill. Deze functies maken het koken van een heerlijk ovengerecht tot een eenvoudig karwei. De oven van dit Everglades fornuis heeft verlichting aan de binnenzijde. Het volume van de elektrische oven is 48 liter. Verder wordt hij geleverd met een bakplaat en is hij voorzien van een legrooster.

THERMOKOPPEL, EEN VEILIG IDEE!

Met de thermische vlambeveiliging op de EVCK033 zorgt Everglades ervoor dat de gastoevoer stopt als de vlam van het fornuis dooft. Bijvoorbeeld omdat de vlam uitwaait. Met dit thermokoppel ontsnapt er nooit gas en dat is wel een zo veilig idee! De stevige geëmailleerde pannendragers op dit Everglades fornuis verhogen de stijlvolle en look van uw het fornuis. Ze bieden een maximale stabiliteit, zodat u uw pannen gemakkelijk en stabiel kan plaatsen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed