Everglades EVCK035 Gas-Elektro Fornuis
Everglades EVCK035 Gas-Elektro Fornuis

Everglades EVCK035 Gas-Elektro Fornuis


Merk:Everglades
Model: EVCK035

KORTE BESCHRIJVING

Dit 60 cm brede RVS multifunctie fornuis van Everglades is geschikt voor iedere kookliefhebber. Het fornuis heeft 4 pitten met elektrische ontsteking. Verder zijn de geëmailleerde pannendragers een stevige ondersteuning van uw pannen. Op de branders ...
€ 399,00

Dit 60 cm brede RVS multifunctie fornuis van Everglades is geschikt voor iedere kookliefhebber. Het fornuis heeft 4 pitten met elektrische ontsteking. Verder zijn de geëmailleerde pannendragers een stevige ondersteuning van uw pannen. Op de branders van de deze EVCK035 zit een thermokoppelbeveiliging. Wanneer er geen vlam is komt er ook geen gas uit de branders. Het fornuis heeft 4 pitten variërend van 1.000 - 2900 watt.

  • Gasfornuis met elektrische oven
  • Elektronische ontsteking
  • Timer functie
  • 60 cm breed
  • Oveninhoud: 64 liter

EVERGLADES MULTIFUNCTIE FORNUIS

Dit 60 cm brede RVS Everglades gasfornuis is voorzien van branders met vonkontsteking. Door verschillende groottes van kookpitten heeft u altijd de perfecte brander voor het bereiden van uw maaltijd. De branders variëren tussen de 1.000 - 2900 watt. De afdekplaat van dit fornuis is van glas.

9 VERSCHILLENDE OVENFUNCTIES

Deze oven heeft negen verschillende functies, waaronder boven- en onderwarmte, ventilatie en grillen. Deze en nog enkele andere functies, zoals een timerfunctie maken het koken van een heerlijk overgerecht tot een eenvoudig karwei. De oven van dit fornuis heeft verlichting aan de binnenzijde. Het volume van de elektrische oven is 64 liter. Verder wordt hij geleverd met een bakplaat en is hij voorzien van een legrooster.

THERMOKOPPEL, EEN VEILIG IDEE!

Met de thermische vlambeveiliging op de EVCK035 zorgt Everglades ervoor dat de gastoevoer stopt als de vlam van het fornuis dooft. Bijvoorbeeld omdat de vlam uitwaait. Met dit thermokoppel ontsnapt er nooit gas en dat is wel een zo veilig idee! De stevige geemaileerde pannendragers op dit Everglades fornuis verhogen de stijlvolle en look van uw het fornuis. Ze bieden een maximale stabiliteit, zodat u uw pannen gemakkelijk en stabiel kan plaatsen.

VEILIGE ELEKTRISCHE ONTSTEKING

Er is niets zo veilig als het elektrisch ontsteken van de vlam. Om de vlam te ontsteken hoeft u op deze Everglades EVCK 035 alleen de ontstekingsknop op het bedieningspaneel in te drukken. De vlam ontsteekt zich dan volledig automatisch. U heeft dus geen lucifers of aansteker nodig om het vuur aan te maken, bij deze Everglades staat veiligheid voorop.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed