Everglades EVCK036 Gas-Elektro Fornuis

Everglades EVCK036 Gas-Elektro Fornuis


Merk:Everglades
Model: EVCK036

KORTE BESCHRIJVING

Dit 90 cm brede RVS multifunctie fornuis van Everglades is geschikt voor iedere kookliefhebber. Het fornuis heeft 5 pitten met elektrische ontsteking, waarvan 1 centrale wokbrander. Verder zijn de geëmailleerde pannendragers een stevige ondersteuning...
€ 599,00

Dit 90 cm brede RVS multifunctie fornuis van Everglades is geschikt voor iedere kookliefhebber. Het fornuis heeft 5 pitten met elektrische ontsteking, waarvan 1 centrale wokbrander. Verder zijn de geëmailleerde pannendragers een stevige ondersteuning van uw pannen. Op de branders van de deze EVCK036 zit een thermokoppelbeveiliging. Wanneer er geen vlam is komt er ook geen gas uit de branders. Het vermogen van de vijf 5 pitten variërend van 1.000 - 3300 watt. De oven met draaispit heeft een ruime inhoud van 98 liter

  • Gasfornuis met elektrische oven met draaispit
  •   Elektronische ontsteking
  •   90 cm breed
  •   Oveninhoud: 110 liter

EVERGLADES MULTIFUNCTIE FORNUIS

Dit 90 cm brede RVS Everglades gasfornuis is voorzien van branders met vonkontsteking. Door verschillende groottes van kookpitten heeft u altijd de perfecte brander voor het bereiden van uw maaltijd. De branders variëren tussen de 1.000 - 3300 watt. De afdekplaat van dit fornuis is van glas.

4 VERSCHILLENDE OVENFUNCTIES MET DRAAISPIT

Deze oven heeft vier verschillende functies, waaronder boven- en onderwarmte, ventilatie en grillen. Deze en nog enkele andere functies maken het koken van een heerlijk overgerecht tot een eenvoudig karwei. De oven van dit Everglades fornuis heeft verlichting aan de binnenzijde. Het volume van de elektrische oven is ruim en meet maar liefst 110 liter. Verder wordt hij geleverd met een bakplaat en is hij voorzien van een legrooster.

THERMOKOPPEL, EEN VEILIG IDEE!

Met de thermische vlambeveiliging op de EVCK036 zorgt Everglades ervoor dat de gastoevoer stopt als de vlam van het fornuis dooft. Bijvoorbeeld omdat de vlam uitwaait. Met dit thermokoppel ontsnapt er nooit gas en dat is wel een zo veilig idee! De stevige geemaileerde pannendragers op dit Everglades fornuis verhogen de stijlvolle en look van uw het fornuis. Ze bieden een maximale stabiliteit, zodat u uw pannen gemakkelijk en stabiel kan plaatsen.

VEILIGE ELEKTRISCHE ONTSTEKING

Er is niets zo veilig als het elektrisch ontsteken van de vlam. Om de vlam te ontsteken hoeft u op deze Everglades EVCK 036 alleen de ontstekingsknop op het bedieningspaneel in te drukken. De vlam ontsteekt zich dan volledig automatisch. U heeft dus geen lucifers of aansteker nodig om het vuur aan te maken, bij deze Everglades staat veiligheid voorop.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed