• Indesit BWE 71452 W NL Wasmachine


   Indesit
  • Merk:Indesit
  • Productcode: BWE71452WNL
  • Beschikbaar: Op voorraad

  • BEL VOOR DE PRIJS
  Deze Indesit BWE 71452 W NL wasmachine is een zeer zuinige A++ wasmachine voorlader voor 1 tot 7 kg wasgoed. Met een 7 kg vulgewicht is deze Indesit ideaal geschikt voor een klein huishouden van 1 of 2 personen. Deze Indesit wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt.

  Push&Wash

  De Push&Wash-technologie is ontwikkeld om met één druk op de knop effectief in slechts 45 minuten en zonder voorverwarming meer dan 20 veel voorkomende vlekken te verwijderen.

  Rapid (snel)

  De optie Rapid biedt programma's voor 20, 45 en 60 minuten om in minder tijd geweldige wasresultaten te behalen.

  Katoen 40

  Het programma Cotton 40 (katoen 40) is specifiek gemaakt om uw wasgoed van katoen tijdens het verwijderen van vlekken op 40° in slechts 45 minuten extra te beschermen.

  Katoen 60

  Het Cotton 60-programma levert geweldige wasresultaten voor uw wasgoed van katoen op 60°.

  Synthetisch 40

  Het Synthetics 40-programma verwijdert op 40° en in slechts 59 minuten op doeltreffende wijze vlekken uit uw wasgoed van synthetische materialen.

  Mix coloured 40 (Gemengde kleuren 40)

  Met het Mix Coloured 40-programma wordt uw gemengde was in minder dan een uur op een veilige manier doeltreffend schoon. Vertrouw altijd op frisse, heldere kleuren.

  Water Balance Plus

  Het innovatieve Water Balance Plus-programma is gemaakt om de hoeveelheid water, energie en tijd drastisch omlaag te brengen. Met een kleine was kan dat tot wel 70% aan water en 50% aan energie besparen, terwijl het programma 35% sneller is.

  Delay (Vertraging)

  Met het Delay-programma kunt u naar eigen inzicht uw wasprogramma's later op de dag of 's nachts starten. Stel gewoon het programma in en laat uw Indesit apparaat de rest doen.

  Express Cleaning

  Het Express Cleaning-programma gebruikt u om uw kleding in slechts 60 minuten vlekvrij te maken. Heeft u haast? wij zorgen ervoor.

  Vergelijkbare producten