• Indesit BWE 81484X WSSS EU Wasmachine


   Indesit
  • Merk:Indesit
  • Productcode: BWE81484XWSSSEU
  • Beschikbaar: Op voorraad

  • BEL VOOR DE PRIJS
  Woolmark

  Dit wolprogramma, dat door Woolmark Apparel Care is goedgekeurd, is het ideale programma voor uw wollen kleding. Dit programma beschermt de vezels en zorgt ervoor dat uw wollen kleding zacht en comfortabel blijft.

  Katoen 60

  Het programma Cotton 60 (Katoen 60) garandeert in slechts 59 minuten geweldige wasresultaten voor uw wasgoed van katoen op 60°.

  Mix Coloured 40° (Gemengde kleuren 40)

  Met het Mix Coloured 40-programma wordt uw gemengde was in minder dan een uur op een veilige manier doeltreffend schoon. Vertrouw altijd op frisse, heldere kleuren.

  Katoen 40

  Het programma Cotton 40 (Katoen 40) is specifiek ontworpen om katoenen wasgoed extra te beschermen tijdens het verwijderen van vlekken op 40° in slechts 45 minuten.

  Synthetisch 40

  Het Synthetics 40-programma verwijdert op 40° en in slechts 59 minuten op doeltreffende wijze vlekken uit uw wasgoed van synthetische materialen.

  Water Balance Plus

  Het innovatieve Water Balance Plus-programma vermindert drastisch de hoeveelheid water, energie en tijd. Met een kleine was bespaart u tot wel 70% water en 50% energie, terwijl het programma 35% sneller is.

  Vergelijkbare producten