LG OLED55CX6LA

LG OLED55CX6LA


Merk:LG
Model: OLED55CX6LA

KORTE BESCHRIJVING

LG OLED55CX6LA TV - 55 inch "OLED TVBijna perfecte gloed door OLED-technologie met zelfverlichtingLG OLED TV is uniek met zijn zelfverlichtingstechnologie. Meer dan 100 miljoen zelfverlichtende pixels * zijn samengekomen om het volgende niveau van tv...
€ 1.299,00

LG OLED55CX6LA TV - 55 inch "OLED TV

Bijna perfecte gloed door OLED-technologie met zelfverlichting
LG OLED TV is uniek met zijn zelfverlichtingstechnologie. Meer dan 100 miljoen zelfverlichtende pixels * zijn samengekomen om het volgende niveau van tv te tonen. Geniet van de diepste zwarttinten, kleuren en realistische beeldkwaliteit.

Een evolutionaire indruk van tv
Met diepe leeralgoritmen analyseert de Generation 4K Intelligent Processor α9 III de inhoud op het scherm om de inhoud aan te tonen die het meest aantrekkelijk is. Alle instellingen zijn automatisch, verbeterd voor maximale beeld- en audiokwaliteit om elke weergave indrukwekkend te maken.

Een tv die vooruit springt door ThinQ AI
Verander uw tv in een centrale hub met ThinQ AI. Met LG ThinQ kunt u uw IoT-ecosysteem thuis eenvoudig beheren en beheren met natuurlijke spraakherkenning. Bovendien maakt de OLED-tv van LG het leven veel gemakkelijker met de ingebouwde Google Assistent en Amazon Alexa.

Geniet van visuele en audio-vaardigheden met Dolby Vision IQ & Dolby Atmos
Films kijken zoals ze zouden moeten zijn, is absoluut fascinerend. Met Dolby Vision IQ worden schermhelderheid, kleur en contrast intellectueel geregeld door contentgenre en lichtomstandigheden. Dolby Atmos levert een boeiende audio-ervaring om het meeste uit uw inhoud te halen.

Bekijk films zoals ze worden getoond in theaters
De processor past het beeld automatisch aan en schakelt het vloeiend maken van de beweging uit voor een volledig filmeffect. Bekijk films met een goed bewaard gebleven creatieve intentie en filmische ervaring. Geniet van inhoud op filmniveau en voel de volledige artistieke intentie van elke film. Hoor het van de beste industrieën door de filmaker mode.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed