• Beko B3WT58410M2 Wasmachine


   Beko
  • Merk:Beko
  • Productcode: B3WT58410M2
  • Beschikbaar: Op voorraad

  • € 599,00
  De Beko B3WT58410M2 wasmachine komt in de kleur zwart en heeft een vulgewicht van 8 kg. Deze wasmachine is voorzien van een 1400 toeren centrifuge en is 84 cm hoog, 60 cm breed en 58 cm diep. Dit model heeft energieklasse A en de ProSmart™-invertermotor. Dankzij de ProSmart™-invertermotor hoef je je geen zorgen te maken over je energierekening of geluidsoverlast. Deze motor is uiterst efficiënt, duurzaam en stil dankzij het borstelloze ontwerp. Hierdoor bespaar je energie en geniet je van een rustigere waservaring, zonder extra kosten of zorgen. De B3WT58410M2 heeft ook het AquaWave®-systeem. Hiermee wordt je kleding zorgvuldig behandeld tijdens het wassen. De deur van gebogen glas en speciaal ontworpen peddels zorgen voor een golvende beweging in de trommel, waardoor je kleding voorzichtiger wordt gewassen en beter verzorgd.

  Daily Xpress-programma

  Met het Daily Xpress-programma kun je een volle trommel wassen op 30 °C in slechts 28 minuten. Ideaal voor wanneer je snel een wasbeurt wilt doen.

  Xpress superkort 14 minutenprogramma

  Met het Xpress superkort 14 minuten-programma kun je tot 2 kg wasgoed in slechts 14 minuten wassen. Dit is ideaal voor wanneer je snel een kleine wasbeurt nodig hebt. Zo staat 2 kg gelijk aan ongeveer 20 T-shirts. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk frisse kleding aantrekken en de deur uit gaan.

  Vergelijkbare producten