• Beko B1RCNA364G Koel- Vriescombinatie


   Beko
  • Merk:Beko
  • Productcode: B1RCNA364G
  • Beschikbaar: Op voorraad

  • BEL VOOR DE PRIJS
  De Beko B1RCNA364G koel-vriescombinatie komt in de kleur grijs en beschikt over een netto-capaciteit van 316 liter. Het koelgedeelte is 210 liter en het vriesgedeelte 106 liter. Dit model heeft een hoogte van 186,5 cm, een breedte van 59,5 cm en een diepte van 66,3 cm. Dankzij de No Frost functie hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. De B1RCNA364G heeft ook een vakantiemodus. Hierdoor bespaar je energie en kan je zorgeloos op vakantie. Verder heeft dit model een geluidsniveau van 37 dB en beschikt over energieklasse E.

  FastFreeze

  Dankzij de FastFreeze functie vries je boodschappen extra snel in op -24 graden Celsius, waardoor ingevroren producten hun smaak beter behouden. De functie schakelt automatisch uit na het invriezen.

  LED-verlichting

  De LED-verlichting in de koelkast zorgt voor voldoende en niet-verblindend licht, waardoor je gemakkelijk alles kunt vinden. Deze energiezuinige verlichting gaat bovendien jarenlang mee.

  HarvestFresh

  Deze functie is gebaseerd op de natuurlijke dag-nacht cyclus van de zon. Zo wordt het zonlicht in de koelkast nagebootst, waardoor de vitaminen in fruit en groenten beter worden behouden

  Tags: B1RCNA364G

  Vergelijkbare producten