• Beko CN366E40ZXPN Koel- Vriescombinatie


   Beko
  • Merk:Beko
  • Productcode: CN366E40ZXPN
  • Beschikbaar: Op voorraad

  • € 649,00
  HarvestFresh

  Inspired by nature, powered by light

  Vitamins in fruit and veg are no longer lost to refrigeration! HarvestFresh’s 3-colour technology mimics the 24-hour sun-cycle inside the crisper, preserving vitamins for longer. This unique technology inside your crisper will allow you to enjoy nutritious meals and a healthier lifestyle.


  EverFresh+®

  Fruit en groente tot dertig dagen vers

  Verse levensmiddelen hoeven niet in kwaliteit achteruit te gaan. Een nauwkeurige instelling van temperatuur en vochtigheidsgraad in de groentelade zorgt ervoor dat je fruit en groente tot dertig dagen vers blijven, zodat je alle gezonde ingrediënten altijd bij de hand hebt.


  NeoFrost™ dubbele koeling

  Zeven aparte koelsystemen, geen geuroverdracht

  Het is lastig om vis naast die heerlijke taart in de vriezer te bewaren zonder dat de geuren zich vermengen. De aparte koelsystemen van NeoFrost™ dubbele koeling voor elk compartiment zorgen voor een ideale luchtcirculatie en optimale temperaturen in zowel de vriezer als de koelkast. Levensmiddelen blijven daardoor langer vers, terwijl er geen ijsafzetting plaatsvindt en geuren zich niet vermengen.


  CoolRoom®

  Vlees, vis en zuivel langer vers

  Vlees, vis en zuivel hebben een lagere temperatuur nodig om vers te blijven. In het CoolRoom®-compartiment bewaar je deze producten net boven het vriespunt en bij een optimale vochtigheidsgraad. Zo blijven levensmiddelen twee keer zo lang vers en smaakvol.

  Tags: CN366E40ZXPN