• Beko B5RCNA366HG Koel- Vriescombinatie


   Beko
  • Merk:Beko
  • Productcode: B5RCNA366HG
  • Beschikbaar: Op voorraad

  • € 649,00
  De Beko B5RCNA366HG koel-vriescombinatie heeft een netto-inhoud van 316 liter, waarvan het koelgedeelte 210 liter en het vriesgedeelte 106 liter inneemt. Het apparaat is voorzien van een energielabel C en is 59.5 cm breed, 186.5 cm hoog en 66.3 cm diep. Dit model is voorzien van No Frost: je hoeft deze nooit te ontdooien en bespaart hiermee energie en tijd. Door de ProSmart-invertercompressor behoudt de koelkast de juiste temperatuur en ook hiermee bespaar je een hoop energie. Een natuurlijke dag-nacht cyclus zorgt voor beter behoud van vitaminen in groenten en fruit, zodat de smaak blijft en het ook minder snel over datum is. De Beko B5RCNA366HG heeft meer dan genoeg ruimte voor al jouw dranken en etenswaren.

  CoolRoom®

  Langere versheid van vlees, vis en zuivelproducten.

  Om vlees, vis en zuivelproducten vers te houden, is een lagere temperatuur vereist. In het CoolRoom®-compartiment bewaar je deze voedingsmiddelen net boven het vriespunt, samen met een optimale vochtigheidsniveaus. Dit zorgt ervoor dat je levensmiddelen twee keer zo lang vers en smaakvol blijven.

  HarvestFresh

  Vitaminen in fruit en groenten gaan niet langer verloren door koeling! Dankzij de 3-kleuren technologie van HarvestFresh wordt het 24 uurszonlichtcyclus nagebootst in de groentelade, waardoor vitamines langer behouden blijven. Deze unieke technologie in uw groentelade stelt u in staat om te genieten van voedzame maaltijden en een gezondere levensstijl.

  MultiZone

  Met slechts een druk op de knop verander je moeiteloos van koelkast naar vriezer.

  Wat er ook op je boodschappenlijstje staat, het veelzijdige MultiZone-compartiment biedt direct extra ruimte in zowel de koelkast als de vriezer. Pas eenvoudig de temperatuur aan van -24 °C tot 10 °C en je hoeft nooit meer te puzzelen om al je boodschappen in de koelkast te passen.

  Tags: B5RCNA366HG