• Beko RFNE448E41W Vrieskast


   Beko
  • Merk:Beko
  • Productcode: RFNE448E41W
  • Beschikbaar: Op voorraad

  • BEL VOOR DE PRIJS
  De Beko RFNE448E41W vrieskast komt in de kleur wit en heeft een netto-inhoud van 404 liter. De hoogte van dit model is 191,2 cm, de breedte is 70 cm en de diepte is 76,8 cm. De RFNE448E41W is voorzien van de NoFrost-functie, waardoor je nooit meer het vriesgedeelte hoeft te ontdooien. Verder beschikt dit model over de ProSmart™-invertercompressor. Dit is een uiterst efficiënte, duurzame en stille technologie die sneller en energiezuiniger koelt dan traditionele compressoren. Het past zich snel aan temperatuurschommelingen aan, houdt voedsel langer vers en werkt vier keer stiller dan de gemiddelde koelkastcompressor. Deze vrieskast heeft energieklasse D en geluidsniveau 38 dB.

  Veiligheidsglas

  Dankzij het gebruik van veiligheidsglas hoef je je geen zorgen te maken als je grote en zware potten in de koelkast wilt plaatsen. De geharde glazen platen kunnen een gewicht tot 25 kg dragen en zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, waardoor je zonder problemen zware voorwerpen kunt opbergen.

  Omkeerbare deur

  Dankzij de omkeerbare deur kun je de deurrichting van de koelkast aanpassen aan de indeling van je keuken. Je hebt de flexibiliteit om te kiezen aan welke kant de deur opengaat door de scharnieren zowel links als rechts te plaatsen. Bovendien kun je, voor extra koelruimte, twee koelkasten naast elkaar zetten en de deur van één van beide omkeren.

  Tags: RFNE448E41W

  Vergelijkbare producten