• Hisense H43A6550/NL Televisie


   Hisense
  • Merk:Hisense
  • Productcode: H43A6550
  • Beschikbaar: Op voorraad

  • BEL VOOR DE PRIJS
  Omschrijving

  Een Hisense Ultra HD TV levert 4x de resolutie van Full HD TV en brengt details naar voren die je nog nooit eerder hebt gezien. Maak van je TV een bioscoop en geniet van films in haarscherpe kwaliteit.  Naarmate de schermgrootte groter wordt, telt elke pixel als het gaat om de beste beeldkwaliteit.

  Ultra HD zorgt voor natuurlijke, realistische kleuren. Zo geniet jij optimaal van elke film, game of sportprogramma.

  HDR (High Dynamic Range) zorgt ervoor dat gebieden met donkere schaduw en zonlicht nu vol helderheid en details op het scherm worden weergegeven. Je ziet scherpere contrasten en subtiele details die je eerst nooit hebt gezien.

  De Hisense A6550/NL UHD TV past het contrast automatisch aan zodat zwart echt zwart wordt. Dit geeft een gedetailleerd contrast tussen de lichtste en donkerste gedeelten van het scherm.

  De diepteverbeteringstechnologie van Hisense analyseert het beeld en past het dynamische contrast automatisch aan. Door contrastlagen toe te voegen krijg je nog meer diepte in het beeld. Zo wordt alles nog realistischer.

  De Hisense UHD-TV’s integreren de MEMC-technologie van bewegingsschatting en bewegingscompensatie om de duidelijkheid van snel bewegende beelden te verbeteren. Je geniet daardoor van vloeiende beelden zonder ‘na-ijl’ effect. Smooth Motion is niet beschikbaar op de 43”versie.

  De speciale ruisonderdrukkingstechnologie van Hisense analyseert automatisch het ingangssignaal en elimineert alle ruis die binnenkomt. Zo krijg jij een scherp beeld zonder ruis.

  De Hisense A6550/NL combineert Dolby Audio, DTS en dbx-tv. Hierdoor krijg je een kristalhelder geluid dat je meesleept in elke actie.

  Download de gratis app ‘RemoteNow’ uit de Android- of iOS-app store en gebruik je smartphone als afstandsbediening. Plaats je favoriete kanalen en apps op de toplijst en krijg sneller toegang tot alle content. Cast naar je TV of bekijk je foto’s en video’s op een groot scherm. Er gaat een wereld voor je open.

  Het design van de Hisense A6550/NL laat niets te wensen over. Afgewerkt met een chique metalen frame is deze TV een eyecatcher in elke kamer.

  Het Smart TV Vidaa-besturingssysteem is speciaal ontwikkeld voor Hisense-klanten over de hele wereld. Met de eenvoudige gebruikersinterface was het nog nooit zo eenvoudig om een Smart TV te bedienen. Zo kun je heerlijk genieten van je favoriete Netflix serie of YouTube videos.

  Dankzij de PVR (personal video recorder) functie op de A6550/NL kun je je favoriete programma’s opnemen op een USB-stick.

  Foto’s, video’s of muziek die je op een USB-stick hebt staan speel je eenvoudig af op je TV. Zo kun je met familie of vrienden bijv. je laatste vakantiefoto’s op een groot scherm bekijken.

  Vergelijkbare producten