• Hisense H43A6500/NL Televisie


   Hisense
  • Merk:Hisense
  • Productcode: H43A6500
  • Beschikbaar: Op voorraad

  • BEL VOOR DE PRIJS
  Omschrijving

  Een Hisense Ultra HD TV levert 4x de resolutie van Full HD TV en brengt details naar voren die je nog nooit eerder hebt gezien. Maak van je TV een bioscoop en geniet van films in haarscherpe kwaliteit. Naarmate de schermgrootte groter wordt, telt elke pixel als het gaat om de beste beeldkwaliteit.

  Ultra HD zorgt voor natuurlijke, realistische kleuren. Zo geniet jij optimaal van elke film, game of sportprogramma.

  HDR (High Dynamic Range) zorgt ervoor dat gebieden met donkere schaduw en zonlicht nu vol helderheid en details op het scherm worden weergegeven. Je ziet scherpere contrasten en subtiele details die je eerst nooit hebt gezien.

  Hisense UHD TV past het contrast automatisch aan zodat zwart echt zwart wordt. Dit geeft een gedetailleerd contrast tussen de lichtste en donkerste gedeelten van het scherm.

  De Hisense UHD-TV’s integreren de MEMC-technologie van bewegingsschatting en bewegingscompensatie om de duidelijkheid van snel bewegende beelden te verbeteren. Je geniet daardoor van vloeiende beelden zonder ‘na-ijl’ effect. Smooth Motion is niet beschikbaar op de 43”versie.

  De Hisense A6500/NL combineert Dolby Audio, DTS en dbx-tv. Hierdoor krijg je een kristalhelder geluid dat je meesleept in elke actie.

  Download de gratis app ‘RemoteNow’ uit de Android- of iOS-app store en gebruik je smartphone als afstandsbediening. Plaats je favoriete kanalen en apps op de toplijst en krijg sneller toegang tot alle content. Cast naar je TV of bekijk je foto’s en video’s op een groot scherm. Er gaat een wereld voor je open.

  *4K Ultra HD TV
  *138 cm beelddiagonaal
  *HDR
  *Super contrast
  *Smooth Motion
  *Clear View
  *Bediening via App op je smartphone
  *Slim design met metalen afwerking

  Registreer je Hisense TV op de Hisense website voor 4 jaar Garantie! Ziggo, Kabel Noord, Delta gecertificeerd!

  Vergelijkbare producten