• Hisense H50N6800 ULED TV


   Hisense
  • Merk:Hisense
  • Productcode: H50N6800
  • Beschikbaar: Op voorraad

  • BEL VOOR DE PRIJS
  Omschrijving

  De ULED-technologie van Hisense combineert de beste technologieën van dit moment. Ultra Color, Ultra Contrast, Ultra Smooth Motion en 4K Ultra HD werken harmonieus samen in onze ULED TV’s. De ULED-technologie zorgt voor ongelooflijk gedetailleerde beelden, diepe contrasten, een realistische helderheid, vloeiende beelden en levensechte kleuren. Dit levert je als kijker een ultieme beleving.

  Ultra HD (of 4K) TV’s hebben een resolutie van 3840×2160 pixels. Dit betekent dat ze maar liefst 4x zo scherp zijn dan Full HD TV’s. Hierdoor krijg je een waanzinnig scherp beeld met meer details en levendige kleuren.

  Elke kleur is uniek en de nuances in kleur zijn bepalend voor het kijkgenot. Dankzij de True Cinema Color technologie beschikken onze ULED-TV’s over een groter kleurenpalet dat zorgt voor realistische, levendige kleuren.  Net zoals dat ook in de bioscoop het geval is.

  HDR Plus (High Dynamic Range) tilt je kijkervaring naar een geheel nieuw niveau. Het verbetert niet alleen elk detail, het zorgt ook voor diepe contrasten en helderder wit.

  Niet elk beeld moet op dezelfde manier worden uitgelicht. Dankzij de Local dimming technologie op de N6800/NL serie wordt elk deel van het scherm geïsoleerd waardoor de lichtintensiteit onafhankelijk aangepast kan worden. Zwart wordt daardoor diep zwart en de heldere details blijven helder.

  Misschien herken je het wel, beelden die zo snel gaan dat ze op het einde ‘vaag’ worden. Dat heeft Hisense opgelost met haar MEMC-bewegingscompensator. Deze technologie analyseert de bron en voegt extra afbeeldingen toe die worden afgewisseld met de originele beelden. Daardoor ontstaan adembenemende, vloeiende beelden. Zo mis je nooit een detail.

  Bij een goed beeld hoort ook een goed geluid. Of je nu een spannende film kijkt of en popconcert met de dbx-tv-technologie heb je onder alle omstandigheden een helder, gedetailleerd en natuurgetrouw geluid.

  Een TV moet niet alleen boordevol techniek zitten, hij moet er ook elegant uitzien. Of je de N6800/NL nu midden in de woonkamer plaatst of aan de muur hangt, het tijdloze design met metalen afwerking past in elk interieur.

  Kijk Netflix, Youtube en nog veel meer op je N6800/NL ULED TV via Vidaa U, de Smart TV interface van Hisense. 

  Dankzij de PVR (personal video recorder) functie op de N6800/NL kun je je favoriete programma’s opnemen op een USB-stick.

  Foto’s, video’s of muziek die je op een USB-stick hebt staan speel je eenvoudig af op je TV. Zo kun je met familie of vrienden bijv. je laatste vakantiefoto’s op een groot scherm bekijken.

  Vergelijkbare producten