LG 49UK6200
LG 49UK6200

LG 49UK6200


Merk:LG
Model: 49UK6200

KORTE BESCHRIJVING

De LG 49UK6200 is een 49 inch (124 cm) instap Ultra HD / 4K televisie. In combinatie met het IPS paneel profiteer je van fijn scherpe beelden, een fraaie kleurweergave en uitstekende kijkhoeken. De televisie draait op het WebOS 4.0 systeem van LG. Ra...
Bel voor de vriendenprijs

De LG 49UK6200 is een 49 inch (124 cm) instap Ultra HD / 4K televisie. In combinatie met het IPS paneel profiteer je van fijn scherpe beelden, een fraaie kleurweergave en uitstekende kijkhoeken. De televisie draait op het WebOS 4.0 systeem van LG. Razendsnel open je jouw favoriete apps, of wissel je van beeldbron. Het aanbod van apps is groot. Kies uit onder meer Netflix, RTL XL en YouTube. De LG 49UK6200 heeft een quad core processor aan boord zodat je geen last hebt van lange laadtijden. De tv heeft een slank ontwerp met in de hoeken twee slanke pootjes.

Belangrijkste kenmerken:
  • Ultra HD resolutie voor een haarscherp beeld
  • Grote kijkhoek
  • 4K Active HDR voor een levensecht beeld
  • WebOS voor een uitgebreide Smart-TV ervaring

Hoge resolutie voor haarscherpe beelden


Hoe hoger de resolutie, des te gedetailleerder de beelden. LG UHD TV's bieden u een 4 keer hogere resolutie dan een Full HD-TV. En dat betekent een 4-voudige helderheid in de weergegeven beelden.

Gelijkmatige beelden vanuit elke kijkhoek


LG UHD TV's zorgen voor nauwkeurige kleuren en bieden u een adembenemend beeld vanuit elke kijkhoek.

De basis voor realistische beelden


De Quad Core-processor werkt onvermoeibaar op de achtergrond om lelijke beeldruis te verminderen en verbetert tegelijkertijd de beeldscherpte - en dat zelfs tijdens de upscaling van beelden met een lage resolutie naar vrijwel 4K-beeldkwaliteit.

Active HDR voor foto's vol leven


HDR (High Dynamic Range) is de nieuwe standaard voor een betere beeldkwaliteit. HDR biedt fijnere details en levensechte kleuren met gelijktijdig hogere contrasten. LG Full HD TV's ondersteunen meerdere deze HDR-indelingen, zoals HDR10 Pro en HLG Pro.

Zowel van binnen als van buiten geraffineerd


Het elegante, metalen frame van de televisie geeft uw interieur een moderne en tijdloze touch.

Meer mogelijkheden voor meer comfort


Geniet van de vele Smart TV's met LG webOS. Navigeer intuïtief met de afstandsbediening door het menu of gebruikt eenvoudig uw stem om geselecteerde apps en andere premium services te bedienen.

Zorgeloos televisiekijken dankzij Bluetooth


Dankzij Bluetooth-connectiviteit kan de UHD 4K TV snel en comfortabel draadloze verbindingen tot stand brengen. Zo kunnen alle mogelijke Bluetooth-compatibele apparaten worden aangesloten zonder lelijke kabels en tijdrovende te steken.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed