Samsung RB37J5700SA Koel- Vriescombinatie

Samsung RB37J5700SA Koel- Vriescombinatie


Merk:Samsung
Model: RB37J5700SA

KORTE BESCHRIJVING

Samsung RB37J5700SA/EF Koel/vriescombinatie met WaterdispenserTwin CoolingHet koel- en vriessysteem zijn volledig gescheiden. Hierdoor wordt de temperatuur in de vriezer niet beïnvloed als de koelkast wordt geopend.Daarnaast wordt de luchtvochtigheid...
€ 675,00

Samsung RB37J5700SA/EF Koel/vriescombinatie met Waterdispenser

Twin Cooling
Het koel- en vriessysteem zijn volledig gescheiden. Hierdoor wordt de temperatuur in de vriezer niet beïnvloed als de koelkast wordt geopend.

Daarnaast wordt de luchtvochtigheid in het koelgedeelte beter geregeld omdat daar geen (droge) vrieslucht voor wordt gebruikt. De luchtvochtigheid kan hierdoor op 70% worden gehouden in plaats van de meer gebruikelijke 10~20%. Producten kunnen zo aanmerkelijk langer vers worden gehouden. Tevens is eventuele geuroverdracht van de koelkast naar de vriezer uitgesloten. 
Omdat elk compartiment apart gekoeld wordt (Multi Airflow), kan de koele lucht elke hoek in de koelkast bereiken. Zo wordt voor elke plank en voor elke lade in de koelkast de optimale temperatuur verzorgd, die bovendien gelijkmatiger verdeeld is dan bij ouderwetse koelkasten. Ook dit zorgt ervoor dat voedsel langer vers blijft.


Space Max: MÉÉR INHOUD
Dankzij een nieuwe isolatietechnologie bieden de nieuwste Samsung koelkasten tot 20 procent méér inhoud met dezelfde buitenmaat. Zo geeft Samsung je met slimme oplossingen nog meer gemak in de keuken zonder dat het je ruimte kost.

Metal Cooling Plate
Nog een noviteit is de metalen plaat (Metal Cooling Plate) die te vinden is aan de achterzijde van het koelgedeelte. Dit metalen element houdt de koude lucht langer vast en zorgt voor een meer gelijkmatige verdeling binnen de koelkast dan bij conventionele modellen.

No Frost: geen ijsvorming

•Geen vastzittende lades en geen laag ijs op producten 

•Niet meer ontdooien van je koelkast

•Bespaart je een hoop energie

•Etenswaar langer vers met fresh zone


Dankzij de koude luchtstromen van het ‘Multi Airflow’-systeem op alle niveaus blijft het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. IJsvorming zorgt er voor dat je koelkast harder moet werken. Dit is niet meer nodig en zo bespaar je een hoop energie. De koude luchtstromen op alle niveaus zorgen voor een constantere temperatuur. Dit houdt je etenswaar langer vers. Ook wordt de temperatuur sneller hersteld na het openen van de deur.

Digital Invertor Compressor – gelijkmatig en constant koelen
Dankzij de koude luchtstromen van het ‘Multi Airflow’-systeem op alle niveaus is de temperatuur veel gelijkmatiger verdeeld in het koelgedeelte en in het vriesgedeelte. De compressor vormt het ‘hart’ van de koelkast. In tegenstelling tot conventionele compressoren, die slechts twee patronen kennen ‘aan’ en ‘uit’, werkt Samsung’s Digital Inverter Compressor op 5 verschillende standen. Hierdoor blijft de temperatuur constanter (producten langer vers). Samsung geeft 10 jaar garantie op de Digital Invertor Compressor.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed