Sony KD43XE7096

Sony KD43XE7096


Merk:Sony
Model: KD43XE7096

KORTE BESCHRIJVING

Sony KD43XE7096  | 43 inch (109 cm ) |  4K Ultra HD (3840 × 2160 ) | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TVErvaar het beste entertainment met de XE7076 4K HDR-tv met geïntegreerde YouTube™ . Til uw entertainmentervaring naar een hoger niveau met pre...
Bel voor de vriendenprijs

Sony KD43XE7096  | 43 inch (109 cm ) |  4K Ultra HD (3840 × 2160 ) | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV

Ervaar het beste entertainment met de XE7076 4K HDR-tv met geïntegreerde YouTube™ . Til uw entertainmentervaring naar een hoger niveau met premium streaming en X-Reality™ PRO-technologie. De volledige specificaties zijn binnenkort beschikbaar.

4K HIGH DYNAMIC RANGE

Ontdek de details met 4K-HDR. Deze tv combineert de scherpte van 4K met de helderheid, kleuren en details van HDR (High Dynamic Range) voor de beste kwaliteit. U ziet voorheen onzichtbare gebieden met donkere schaduwen en zonlicht nu met volledige scherpte en details.

Ontdek elk detail opnieuw in 4K

4K X-Reality™ PRO-beeldverwerking, exclusief voor Sony, schaalt elke pixel op voor opmerkelijke helderheid. Pixels in meerdere frames worden geanalyseerd, en beelden worden scherper gemaakt en verfijnd in realtime. Dankzij geavanceerde ruisonderdrukkingstechnieken en een speciale database met patronen barst elke scène van de levensechte details.

Gemaakt om te luisteren

Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat u ook kijkt.

Alles draait om het beeld

Maximaliseer uw ruimte, minimaliseer uw kabels. Deze mooie slanke tv wordt omlijst door een smal aluminium frame, waardoor hij goed in uw interieur past. Snoeren worden aan de voor- en achterkant verborgen dankzij een slim kabelsysteem.

Standaard meegeleverd:

Afstandsbediening: Ja

Batterijen meegeleverd: Ja

Afstandsbediening: RMT-TX300

Meegeleverde kabels: AC

Bureaustandaard: Ja

Snelstartgids: Ja

Gebruikershandleiding: Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed